Hans van Eijk
Bijnaam The Voice of Olland
Functie Leadzanger
Gear Shure draadloze microfoon
LoekideVosCoverbandHans

Zaken die je dient te weten over Hans:

Geboren en getogen in Empel en na enkele jaren In Schijndel hebben te doorgebracht met vrouw en 2 zonen neergestreken in het kerkdorp Olland bij St. Oedenrode. Roert al ruim 17 jaar in soepen en sauzen bij Euroma in Schijndel.
Muziekfanaat die na jaren coverbandjes kijken en festivals bezoeken besloot om samen met neef Arjan en kameraad Rob een rockcoverband op te richten. Ruim 12 jaar geleden werd Loeki de Vos op ludieke wijze geboren.

De voorliefde voor muziek was al op jonge leeftijd aanwezig en het podium lonkte, toch duurde het jaren voordat er echt muziek werd gemaakt. Eerst voorzichtig een gitaar opgepakt en wat lessen gevolgd maar dat ging me niet snel genoeg, dan maar zingen. Het werd al snel duidelijk dat er aan de zangtechniek gewerkt moest worden en dit heeft me doen besluiten om zanglessen te nemen. Ruim 3 jaar heb ik met veel plezier aan mijn techniek en performance gewerkt bij Anita van Hoof (Sing2), dit heeft me heel veel opgeleverd. Ik sta nu relaxed en met veel plezier op het podium en geniet van de aandacht en interactie met het publiek. Je zult me bij een optreden dan ook regelmatig terugvinden tussen het publiek of boven op een bartafel om het vuurtje aan te steken. Naast de optredens kijk ik ook elke week uit naar de repetities op donderdagavond, deze avond heb ik heilig verklaard en daar moet (bijna) alles voor wijken. Regelmatig gooi ik wat originele covers of mashups in de groep en dat heeft al heeft al behoorlijk wat nieuwe Loeki’s opgeleverd. Het maken van muziek geeft me enorm veel energie en ik ben er van overtuigd dat we de komende jaren nog flink zullen groeien als band.

Toffe muziek:

Incubus/ Face Tomorrow / Skunk Anansie / Blof / Black Crowes / Anouk / Jason Mraz / Pearl Jam / Primus / Sass Jordan / Metallica / Tenacious D./ Tool / Led Zeppelin

 

hans_low_res_zwGerard_Low_Res_ZW.jpgbob_low_res_zwrob_low_res_zwarjan_low_res_zw
Hans van EijkGerard BatenBob LamersRob van ZoggelArjan van Eijk
ZangLead gitaarDrumsBasgitaarRythm gitaar