Wij zijn benieuwd wat jij vond van het Loeki de Vos optreden.

Deel je belevenissen via Facebook of Instagram

 

 

Hieronder zie je nog enkele reacties van ons “oude” gastenboek dat inmiddels is vervangen door bovenstaande social media. Reeds bedankt voor je bericht!

 

Mathieu van Venrooijjuni 3, 2016 om 17:40 Hoi mannen van Loeki de Vos. 21 mei was mijn feest voor mijn 50e verjaardag . Dit feest is geweldig geweest maar mede omdat jullie het zo gezellig en leuk maakte door jullie fantastisch optreden , vooraf weet je natuurlijk niet hoe zo iets gaat uitpakken , nou dit kun je wel aan jullie overlaten .

Nogmaals dank dat jullie mijn feest zo fantastisch hebben gemaakt , ik kom snel bij jullie langs.

groeten Mathieu en Ineke van Venrooij
Rob van der Heijdenmei 30, 2016 om 20:30 Beste Loeki de Vos,Ik heb afgelopen zaterdag gigantisch genoten van jullie optreden.
Mede door jullie geweldig inbreng heb ik een topfeest gehad, waar ik met veel plezier op terug kijk!!Super bedankt!!!

Groeten Rob van der Heijden
Quekels en van schijndeloktober 4, 2015 om 21:05Hoi Loeki de Vos, wij willen jullie ontzettend bedanken voor de gezellige avond.
iedereen heeft genoten van jullie muziek, het was echt een top feestje.

Altijd leuk een feestje met goede muziek!

groeten van Henry, Mary, Wilma en Gertie
Lambèrnovember 20, 2013 om 14:10 Hé mannen ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor de muzikale inbreng op mijn feestje. Ik heb super genoten en vooral mijn verzoek om Thin Lizzy was kei goed en dit zelfs tweemaal.

We komen mekaar vast wel weer tegen.

Groet Lambèr
Mario van Oorschotjuni 25, 2013 om 15:44 Het was een gezellige avond mede door Loeki de Vos. Jongens bedankt voor de muzikale invulling en nog heel veel gezellige optredens toegewenst.

Voor ieder een aanrader!!
Groetjes van Peter, Jolande, Miriam en Mario
de quekels en de van schijndelsmaart 4, 2013 om 19:08 Beste Loeki, wat een ontzettend gaaf feest hebben jullie er vrijdag van weten te maken. Jullie muzikale inzet heeft onze trouwdag de ‘finishing touch’ gegeven. We zijn erg onder de indruk van Loeki de Vos anno 2013. Over 12,5 jaar weer?
jolanda leijtensjanuari 31, 2012 om 11:45 Afgelopen zaterdag loeki de vos gezien bij de post. bij de post komen vaak bandjes en ook hele goeie maar moet zeggen dat ik jullie toch wel een van de creatiefste vond. hoop jullie nog een keer terug komen.
Femkejanuari 30, 2012 om 10:15 Heren het was een super gezellige avond in cafe Postbesoyen te Waalwijk hoop dat we jullie daar nog een keertje zien. dank je wel

Groetjes Femke