Bob Lamers
Bijnaam Bobbie
Functie Drummer
Gear Premier XPK / Zildijan Avedis / Paiste
LoekideVosCoverbandBob

Zaken die je dient te weten over Bob:

Geboren in het Maasziekenhuis Boxmeer, getogen in Mill, gestudeerd in ’s-Hertogenbosch, daar enkele jaren blijven hangen (10) en tegenwoordig met vrouw Marie-José en 3 kids (Jesse, Niels, Femke) sinds 2001 woonachtig in Odiliapeel. Sinds maart 2015 lid van Loeki de Vos.

In het dagelijks leven bezig met hydraulische aandrijvingen in de baggerwereld. Liep in 1987 door een neef tegen Marillion op, was eigenlijk helemaal in de pop (Pet Shop Boys, Wham, Simple Minds) en beschouwde Marillion als hardrock. Echter toch, door nadrukkelijk aandringen van neef Hans, Marillion opgenomen op een, jaja, cassettebandje. Raakte daardoor totaal verslaafd aan deze muziek en drummer / idool Ian Mosley. Is daardoor in 1988 begonnen met drumles op de muziekschool ‘Muzerije’ in ’s-Hertogenbosch, docent Eric Hanegraaf (conservatorium drummer) www.erikhanegraaf.nl. Begonnen, na enkele jaren muziekschool, met een stel hobby-muzikanten op 20-jarige leeftijd experimenteren op de zolder in Mill. Daarna 2 jaar in een coverband in ’s-Hertogenbosch en vervolgens vanaf 24-jarige leeftijd 8 jaar drummer geweest van rockband ‘Lozzies’ om daarna als mede oprichter ruim 12 jaar de drummer te zijn van commerciële coverband ‘Fully Loaded’. Het einde van die band was precies het juiste begin van de muzikale carriére bij Loeki de Vos. Bij Loeki kan ik als drummer me weer volledig geven. Eindelijk weer ‘alles uit de kast’ en bezig zijn met het echte werk. Een band waar je als drummer echt moet werken, waar je volledig je ‘ei’ in kwijt kunt en waar ruimte is voor drumtechnische uitdagingen. Met de fantastische muzikanten van Loeki de Vos kan ik, als drummer, lekker flink gas geven. Samen met Rob vormen wij de stevige ‘baseline’ van Loeki de Vos. LOEKI ROCKS !!

Vindt vet:
Marillion / Black Crowes / Red Hot Chili Peppers / Waterboys / Kings of Leon / Lenny Kravitz / Skunk Anasie / Counting Crows / Pearl Jam / Living Colour / Supertramp / AC/DC /

 

hans_low_res_zwGerard_Low_Res_ZW.jpgbob_low_res_zwrob_low_res_zwarjan_low_res_zw
Hans van EijkGerard BatenBob LamersRob van ZoggelArjan van Eijk
ZangLead gitaarDrumsBasgitaarRythm gitaar